Sorry bitches...

D här.

Tänkte bara be om ursäkt för att vi inte skrivit något på ett tag. Men ni vet, när man är lika awesome som oss så har man så mycket att göra att man inte alltid hinner med att skriva blogg ;)

Nej, men om saken ska fram så har det här varit en fucked up, skittråkig vecka, med alldeles för mycket att göra. Jag har tenta i skolan nästa vecka, ska åka och jobba i Hufvudstaden hela helgen, och kontot är snart på minus, och har inte råd att gå ut och festa. Så det kommer inte bli något roligare den här veckan heller...

Men det är som dom säger.... den 25:e smäller det. Nästa vecka ska jag trippla, utgång torsdag, fredag, lördag, och möjligen kommer little brother ner och hälsar på och då blir det ett jävla drag.

Förresten, jag hittade en blogg som var jävligt lik vår - förutom att de var tjejer. (De hittade i och för sig oss först).

www.busybitches.blogg.se

Fem brudars sexäventyr, låter inte så tråkigt va? Har suttit och läst lite, och kommit fram till att bloggen symboliserar precis allting som gör att det är bättre att vara tjej i dagens samhälle. Vill du som en snygg brud gå ut och ligga, då behöver du bara titta på närmaste kåta kille. Vi killar måste ju faktiskt jobba för det när vi ska få något...

See you soon bitches.

// D - En svärmorsdröm, tills svärmor får reda på vad jag gör med hennes dotter...

Kommentarer
Postat av: The Slut

Hehe! Du har rätt i att vi tjejer förmodligen har en aning lättare att få napp, vet faktiskt inte ens om man behöver va snygg för att lyckas! De flesta killar blir så glada över att tjejer kommer fram och raggar på dom så redan där har vi halva inne!



Det svåra är dock att hitta killar me lite kvalitét, och att dessutom lyckas behålla dom en längre tid! Har alldeles för mkt erfarenhet av att "The chase is better than the catch"....



Btw. Självklart tackar vi ja till en helkväll med dej D! När, var och hur vill du ha oss? ;)

2009-02-18 @ 22:24:44
Postat av: Miss Diss

Haha..jag har ett rätt bra bevis till att killar inte e lika kräsna. En kompis, kompis till mig tog me en tjock tjej hem..vaknade nästa morgon och insåg lite sitt misstag men säger ändå till sina kompisar att "hon hade ju långt hår iaf."

2009-02-19 @ 09:53:19
Postat av: The Slut

Haha! "Hon hade iaf långt hår" Den va bra!

Sen behöver du ju inte ljuga och säja att det va en kompis, kompis. Vi alla vet ju att det va du som va hemsläpet Miss Diss! Akta så ja inte skickar Paddan på dej i helgen. Vet dock inte va man skulle kunna ha för ursäkt efter att ha fått me honom hem? Han hade ju inget hår, iaf inte på huvet, och hans övriga hårbelagda kroppsdelar vill jag helst undvika att tänka på!

2009-02-19 @ 15:09:12
Postat av: Anonym

gillar verkligen bloggen :)

2009-02-27 @ 12:15:46
URL: http://juewhanna.blogg.se/
Postat av: tallica

hahahaha..."en svärmors dröm, tills svärmor får reda på vad jag gör med hennes dotter" hahaha så jävla bra! Bli bättre på att skriva oftare...vill juh läsa mer...e lite trött på mina egna sex upptåg...vill höra era!

2009-03-01 @ 16:57:22
URL: http://tallica.blogg.se/
Postat av: TJ

HAHAHAHHA hur gamla är ni - 16? Eller kanske mindre?

2009-03-03 @ 16:36:28
Postat av: kristina

Bli medlem här och samla poäng ! du kan få presentkort på månda märken och det är värt det !

bli medlem här ! http://www.freestreet.se/?p=reg

ha en fin dag !

2009-04-08 @ 18:43:12
Postat av: ´ Teutaa

Hejsan, vem har snyggast läppar ?? .. rösta på en kändis av 8 .. tävlingen finns på min blogg.. ha de bra puss å kram <33

2009-04-11 @ 19:17:23
URL: http://tettusshee.blogg.se/
Postat av: made in sweden

ni har ju inte uppdaterat här på typ ett halvår? eller något sånt. ;o SKÄRPNING KILLAR ! .

2009-04-16 @ 13:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0